Från ljust till murrigt

Från ljust till murrigt

.

Tjingeling,

I helgen stod det inte bara dop på min agenda, utan även att slutföra ett måleriprojekt på mitt kontor. Rummet har nu förvandlats från vitt till murrigt blått. Varit bra sugen ett tag att testa måla något rum här hemma i en murrigare kulör, och mitt lilla arbetsrum visade sig passa alldeles utmärkt för den uppgiften. Jag är jättenöjd med resultatet, det blir per automatik mycket mer ombonat och mysigt i rummet.

Jag gillar ljust och fräsch, som ju nästan blivit lite av ett skällsord det senaste. Men jag älskar just det, och kommer inte ändra mig för att det inte är trendigt. Skulle aldrig måla hela vårt hem i så här mörka nyanser, men här tycker jag det blir lite spännande ändå, och den blågrå kulören harmoniserar väl med gränsande rums ljusare färger.

Klicka er in här och scrolla neråt om ni vill se bilder på hur det såg ut före.

På väggen över bänkskåpet, är min tanke att jag ska leta efter ett gäng gamla ramar på loppis och sätta upp. Bänkskåpet som förövrigt döljer; pärmar, skrivare, papper, block och allt annat praktiskt (men mindre fint) man har på ett kontor. Dold förvaring är bland det bästa i inredningsväg.

Färgen jag målat med kommer från Nordsjö, och nyansen heter ”Klassisk mörkblå”. Målat med den extramatta väggfärgen; Ambiance Xtramatt. Här på burken ser ni färgkoden, om ni eventuellt undrar över den.

Förövrigt så mår jag mycket bättre idag igen. Jag sov helt enkelt bort det olustiga sjukdoms känslan i natt. Bra när man kan ”bota” sina krämpor med lite enkel sömn.

Ha en fortsatt fin dag, så hörs vi snart igen.

Kramar Anna

.