Prepare for Halloween

Prepare for Halloween

Dags för Halloween igen..

Laddat upp med diverse saker till barnens förtjusning.

Letar även lite inspiration ur boken Barnkalas som har ett kapitel med massa smarriga och roliga tips för just Halloween.

Köpt ett gäng små spökpåsar som ska fyllas till barnen (från Lagerhaus)

Kanske ska göra häxhattscupcakes, söta är dom!

Eller en sån här smarrig och samtidigt lite läskig efterrätt 😛

C a n d y ! ! !

Och så lite roliga formar att frysa in is i (från Lidl)

.

Godmorgon,

På måndag är det Halloween, till många barns glädje och vuxnas fasa kanske 😉 Mina barn tycker det är jättespännande och kul och dom pratar under året om Halloween precis som vilken högtid som helst. Så dom som för några år sedan ville etablera detta i Sverige har minst sagt lyckats, i alla fall på mina små kottar.

Men jag är ju inte sämre än att jag kan bjuda på det, även om jag nog varje år här på bloggen skriver att jag mest tycker det är smått fånigt med Halloween. Ändock står jag där i butikerna och plockar bland pumpor, spindlar och häxhattar varje år numera, hmmm fler än barnen som är påverkade av detta spektakel…

Jag har oavsett var jag tycker om detta, förberett så barnen ska få lite smått och gott till helgen (kör lite festligt då och inte på måndag som är den rätt dagen egentligen). Köpt små spökpåsar jag ska fylla med lite onyttigheter, och lite annat som jag vet att dom uppskattar.

.

Hittade gulliga utklädningskläder (Lidl) till Celine och Julie. Celine är en spökflicka och Julie en pumpa, och jag dog sötdöden när Julie fick på sig sin pumpadräkt, sååå gullig 🙂

”Firar” ni Halloween?

Kramar Anna

.

.