Genombruten spets & fredag

Genombruten spets & fredag

Mitt vackra rea-fynd från Provrummet.se

Genombruten blå spets dekorerad med små paljetter.

.

God förmiddag!Fredag, och här har jag och barnen starta dagen med en gemensam mysfrukost med tända ljus, rostade mackor och småprat om stort och smått. Strax ska vi gå ut och fixa till vår pumpa som står på trappan och väntar som Celine och Jens köpt.

Barnen har bestämt att vi ska skära så pumpan ser snäll ut och inte läskig. Det tycker jag låter som en toppenidé.

Denna kjol hade jag på mig på dopet i söndags. Den syntes ju inte särskilt väl på dopbilderna som var svartvita, men kjolen är helt magiskt vacker, och jag är alldeles kär i den. Tyget är blå genombruten spets som är dekorerad med små, skimrande, transparenta paljetter, och så ett hudfärgat foder. En minst sagt spontan beställning några få dagar innan dopet då jag hade lite smått panik vad jag skulle ha på mig där i kyrkan, och jag var inte ens säkert på att den skulle hinna komma. Men det gjorde den, och jag blev såååååå nöjd. Märket är Pernilla Wahlgren Collection.

.

Här en lite småsuddig bild från i söndags innan dopet med kjolen på, så nej det är inte så här jag struttar omkring på vardagarna i höga klackar och spetskjol 😉 Jag tycker förövrigt att jag ser lång ut på denna bild, vilket jag inte är (167 cm) men är nog klackarna och spegeln som förvillar kanske.

Nä nu står barnen och trampa här och vill att vi ska gå ut. Solen kikar fram emellanåt bland molnen, så bäst att passa på att gå loss på den stora pumpan nu då, hej kladd 😉

Ha en kalasfin fredag, så hörs vi snart igen.

Stor kram Anna

.