Härlig hösthelg

Härlig hösthelg

Trädgårdsfix i höstsolen.

Maximilian har blivit så stor på något vis sedan han började skola. Här hjälper han till i trädgården med äppelplock ♥

Extra kul när äpplet ser ut som en rumpa 😉

Trådkorgen från Jysk är perfekt att plocka äpplen i.

Celine hittade en nyckelpiga och var mer intresserad av den, än att hjälpa till och plocka äpplen 🙂

Några äpplen sitter fortfarande kvar på trädet, men mestadels har nu fallit till marken.

 Katt på äventyr!

God eftermiddag,

Denna sista helgen i oktober detta 2016, har visat sig från sin bästa sida i denna småstad. Soliga dagar, frisk luft och naturen är just nu som en enda stor explosion av vackra färger. Här är bilder från igår när vi var ute en vända i trädgården och plockade äpplen och grejade. Caesar var också med, han är numera en katt van att gå i koppel, så han är ofta med oss ute, och man kan riktigt se hur nöjd och lycklig han är över detta.

Idag har jag suttit och jobbat en vända, så gott det nu går med ett gäng ungar hemma, och en karl 😉 Nu är kl strax 16:30 och i och med att vi drog tillbaka klockan en timma natten till idag till vintertid så har det nu börjat mörkna redan. ..

Här har ni bildbeviset på vår glada pumpa vi fixade i fredags som står på vår trappa. Vi tänder ”honom” om kvällarna, men det har jag inte lyckats fånga på bild.

Hoppas att ni haft en fin helg, och att dom sista timmarna av denna söndag blir bra för er alla. Nu ska vi börja röja upp leksaker och annat som dragits fram här på övervåningen denna söndag.

På återseende!

Kramar

.