Everyday inspiration

Jag har börjat titta på en ny serie som heter Everyday Inspiration. Det är ett WebbTvformat där Ellos är avsändare, men själva innehållet i programmen har i sig ingenting alls att göra med Ellos.

Det är helt enkelt fyra vanliga kvinnor som är programledare tillsammans, och varje avsnitt har ett speciellt tema. Det kan vara alltifrån hälsa och träning, till relationer, inredning eller som förra veckans avsnitt som hade ett Halloween-tema. Då fick tjejerna i studion bland annat besök av artisten Gladys del Pilar som tillsammans med programledarna tillverkade pumpalyktor, delade med sig av lite sköna kostymtips för maskeraden med sånt man redan har hemma, och så målades det Halloween-inspirerade festliga naglar.

Jag gillade särskilt tipset med att man kan göra små hål i sin Halloweenpumpa med en borrmaskin. Himla fiffigt, på så vis kan man ju skapa lyktor som ger ett jättefint sken med olika stora håligheter och mönster. Det hade jag aldrig kommit på själv att man kan göra 🙂

.

. Så kika in på Ellos YouTube-kanal och inspireras ni också. Ett nytt avsnitt släpps varje fredag, och i förrförra veckans avsnitt var inredaren Lulu Carter på besök hos tjejerna i studion, där hon gav sina bästa hösttips, och dessförinnan var det träningstips med bloggerskan Lofsan. Så det finns alltså något för alla!

Det finns även inspirationsklipp från avsnitten på Facebook.

Ha en fin start på dagen, på återseende!

Kram på er

 /Anna