Kappan ett perfekt höstplagg

Kappan ett perfekt höstplagg

.

Tjingeling,

Hur har ni det? Har veckan börjat bra? Det har min gjort, varit en rätt alldaglig dag, men inte på något sätt tråkig eller dålig. Bara vanlig.

Vet ni, att glida omkring i kappa det hör hösten till i min värld, nästan lika mycket som gula löv på träden och en massa koppar te och tända ljus om kvällarna 🙂 Denna svarta variant från Provrummet i en mjuk kvalité med lite bouclé-känsla har jag haft ett tag nu, och den har verkligen en sååå perfekt halskrage. Jag tycker det är så snyggt när man knäpper på detta vis, och så blåser det inte in i halsen heller vilket ju är den bästa fördelen med en kappa såklart. Det var kragen och dom råa sömmarna som jag föll för. En klassisk kappa, men med en liten roligare tvist. Jag är på jakt efter ett par snygga stövlar att ha till kappan, men inte hittat rom ”rätta” ännu.

Kappan finns här för den som undrar.

.

.

När barnen är nattade och sover, ska jag bänka mig framför Netflix och se ett nytt avsnitt av den spanska serien Grand Hotel.

Fick tipset av någon av er läsare när jag grämde mig över att den förra serien ”Velvet” jag följde hade slut på avsnitt. Nu är jag fast i denna serie, som utspelar sig i början av 1900-talet på ett överklasshotell någonstans i Spanien. Börjar med att en tjänsteflicka försvinner spårlöst från Hotellet, och hennes bror kommer dit, och under falskt namn tar han jobb som kypare för att kunna lista ut vad som hänt hans syster. Naturligtvis blir den en mängd olika förvecklingar, mysterier, och kärlek mellan samhällsklasserna… Ja ni förstår hur det brukar vara i serier, och jag älskar´t 😉 Har ni inte sett Grand Hotel gör det, helt klart sevärd!

Njut kvällen, nu ska jag läsa ett gäng böcker för barnen innan det är dags för dom att sova och jag kan slänga mig i soffan 😉

Kramar Anna

.