V i l o d a g

V i l o d a g

Coola hunden Sir Weiler har flyttat in. Ett print som i grunden är en blyertsteckning av oerhört begåvade Per Svanström. Jag kan inte fatta att man kan rita så här fint. 

Även detta print ”I dreamt I was in London” är ritat av honom, och jag har fått båda tavlorna i present, så himla glad i dom.

Tror jag ska köpa dom andra två hundarna, Mr Basset & W Maraner som han också ritat. Tillsammans blir dom perfekta tavlor i vårt ”bibliotek/drinkrum” 🙂

.

Hej bloggen,

Började denna söndag med en skön sovmorgon, och sedan kom han min kära man upp med frukost på sängen. Det är kärlek det. Dagen är ett oskrivet blad, så som vi oftast valt att ha våra söndagar. Inte uppbokade med en massa ”måsten”, och liknande. Självklart kan även vi hitta på större saker och aktiviteter en söndag, inget är ju skrivet i sten, men i grunden är denna dag till för oss i familjen, och att bara vara tillsammans.Jag tror vi människor i denna tidsålder lätt slår knut på oss själva ibland, genom att det ska matas på med aktiviteter och projekt precis jämt. Man ska vara ständigt ”tillgänglig” veckans alla dagar, och det ska flängas hit och dit på en massa aktiviteter med eller utan barn.

Det verkar nästan ibland vara en outtalad tävling om hur mycket man kan hinna trycka in i kalendern på 168 timmar, flest uppbokade timmar vinner typ!?!

Jag kan förstå att folk blir utbrända, eller känner sig allmänt ”trötta” i dagens samhälle. Dom hade nog inte helt fel förr då man ansåg att söndagen var en vilodag.

.

.

Ta hand om er, och på återseende!

Kramar Anna