Att rivstarta dagen

Att rivstarta dagen

När man är så där löjligt glad över något att man inte kan låta bli att gå för bi den precis hela tiden, så är det med den måttbeställda matta i finrummet. 400×360 cm materiell kärlek 🙂

Supersvårt att fånga på bild, men den är fantastisk i verkligheten. Överdragen till soffa och fåtöljer kommer från Bemz, & är i tvättat linne.

Sidobordet är från Svenska Hem.

Och mattan är alltså som jag nämnt förut en måttbeställd heltäckningsmatta från Matt-tema, och den heter Newcatle/Silver.

.

Godmorgon,

Denna morgon försov vi oss.. Tjoooohej vilken rivstart.. Händer typ aldrig mig, men plötsligt händer det tydligen ändå! Klockan 07:24 slog jag upp ögonen för första gången denna tisdag av någon anledning jag inte minns, men inte var det av väckarklockan i alla fall… En timma och tjugofyra minuter senare än vanligt :S Snacka om att man fullkomligt flyger upp ur sängen vid sådan här tillfällen, men konstigt nog så hann vi ändå i tid till skolan med Maximilian, även om det var med andan i halsen…

Så efter denna ofrivilliga kickstart, ska jag nu varna ner med jobb framför datorn en vända. Hoppas ni fick en lite lugnare start på denna morgon än jag, eller var ni kanske fler som försov er?

På återseende alla fina läsare!

Kramar Anna

.

.