ANNONS

Advent i vårt hus

/

Advent i vårt hus

016

012
014

.

Välkommen 1:a advent!

Idag vaknade vi till ett tunt lager med snö på marken. Kunde knappt tro det var sant, så stämningsfullt! Inte ofta snön prickar in så ”rätt” om ni förstår hur jag menar 🙂

Det första vi gjorde när vi hade klivit upp var att tända adventsljusstakens första stearinljus och sedan har vi bockat av både julskyltning/marknad här i stan och en eftermiddagsfika med pepparkakor och glögg.

Myys med 1:a advent!

.

006

..
.
Nu ska jag leta fram omslagspapper och gömma mig en stund och slå in dom första julklapparna, och dricka lite mer glögg. Till Celine och Julie är jag nu klar med inköpen. Till Maximilian har jag ett sista paket kvar att köpa (viktigt att det är exakt lika många paket till var och en av barnen nu när dom kan räkna 😉 Och sedan är det bara julklappar till maken som kvarstår. Känns som jag ligger riktigt bra till i år på julklappsfronten 🙂
.
.
Hoppas ni alla har en supermysig söndag!
.
.
Kram
17
60

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00