Advent i vårt hus

Advent i vårt hus

016

012
014

.

Välkommen 1:a advent!

Idag vaknade vi till ett tunt lager med snö på marken. Kunde knappt tro det var sant, så stämningsfullt! Inte ofta snön prickar in så ”rätt” om ni förstår hur jag menar 🙂

Det första vi gjorde när vi hade klivit upp var att tända adventsljusstakens första stearinljus och sedan har vi bockat av både julskyltning/marknad här i stan och en eftermiddagsfika med pepparkakor och glögg.

Myys med 1:a advent!

.

006

..
.
Nu ska jag leta fram omslagspapper och gömma mig en stund och slå in dom första julklapparna, och dricka lite mer glögg. Till Celine och Julie är jag nu klar med inköpen. Till Maximilian har jag ett sista paket kvar att köpa (viktigt att det är exakt lika många paket till var och en av barnen nu när dom kan räkna 😉 Och sedan är det bara julklappar till maken som kvarstår. Känns som jag ligger riktigt bra till i år på julklappsfronten 🙂
.
.
Hoppas ni alla har en supermysig söndag!
.
.
Kram
 1. Madelen skriver:

  Tack för en riktgt bra blogg! Skall måla om i vårt hus & undrar vad färgen på väggarna heter samt färgen på de vita snickerierna?

 2. Hej fina Anna,
  Sååå mysigt med adventHoppas ni alla mår toppen?! Är sååå avis på dina svarta brickbord från Ellos, jag vill oxå ha dem men finns inte längre att köpa på ellos Letar som en tok överallt efter nått liknande men inga som faller mig i smaken Det är så typiskt när man fastnat för något och inte kan köpa de!!

  Var rädda om er, kram

 3. Maja skriver:

  Varifrån kommer de fina blåa kuddarna?

 4. Marie skriver:

  Snygg matta, vart är den köpt och vad är det för märke?

 5. Lillamy skriver:

  Hej!
  Jaaa vad mysigt det är med 1:a advent!! Ingen snö på västkusten men härligt ändå. Ikväll satt jag och letade efter vart den fina mässingsljustaken kommer ifrån, som jag lustigt nog precis ser att du lagt in en bild på idag! 🙂 Vet att du skrivit om den förr men please säg igen vad den heter…? Ska önska mig den i julklapp.
  Ha en fin vecka!

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..