These boots are made for walking…

These boots are made for walking…

.

Godmorgon,Man ska aldrig skjuta upp saker på framtiden brukar det ju heta. Men just nu är jag bara så glad för att det var precis det jag gjorde när det kom till att beställa ett par nya stövlar. För häromdagen kom ett mejl om att det var 50% på alla skor hos Modesto (dom har fortfarande 50% på alla skor, tips, tips!) och då tvekade jag inte, och bara någon dag senare damp det ner ett avi i brevlådan och jag hade stövlarna i min hand.

Jag är jättenöjd, snygga, klassiska, perfekt höjd på klacken för vardag och om man ska promenera och dom sitter som gjutna på mina fötter. Dessutom med en praktisk sula (nu låter jag som min pappa, haha) i gummi och dom är inte så där blanka under som vissa stövlar kan vara som rimmar så dåligt med vårt isiga och snöiga land.

Stövlarna åker garanterat med till Paris på torsdag, tjoho 🙂

.

Nu måste jag påbörja morgonbestyren här. Barnen ska iväg och även jag på ett möte och sedan hem och göra mer jobb. Celine och Julie var hemma från förskolan igår då den var stängd för planeringsdag så då blev det inte mycket vettigt gjort sett ur arbetssynvinkeln, så får jobba på extra snabbt idag. För som sagt på torsdag och framåt bär det av till Paris och ledighet!

På återseende alla glada och icke glada för den delen ♥

Kramar Anna

.