Julaftonsklänningar

J u l a f t o n s k l ä n n i n g a r

Celines juloutfit

Marinblått och guldglitter!

Så här ser klänningen ut, utan boleron

.

Hej på er!

Årets juloutfit till mina små tjejer blir marinblå klänningar och små boleros. Allt fann jag till nedsatt pris hos H&M, tips till er med små flickor hemma som fortfarande kanske inte vet vad dom ska ha på sig på jul 🙂 Klänningarna fanns även i ljust rosa, fina också men jag föredrar marinblått före rosa i detta fall.

Ikväll ska vi ha en uppesittarkväll här hemma med goda vänner. Blir plockmat, glögg, julgodis, julmusik och en och annan Bingolotto, allt i en salig blandning 😉 Ska bli hur mysigt som helst, så just nu så pågår fix och trix inför kvällen.

.

Julies klänning går i samma stil, men är marinblå med silverstänk istället, samt en vit bolero.

Och så här ser lillbönans klänning ut ”solo”

.

Måste förresten tacka er för tipset med att ugnssteka julskinkan. Gjorde som ni sa igår och det blev hur bra som helst. Svårt var det då rakt inte heller som jag tänkt att det skull vara av någon anledning. Det skötte ju sig självt under några timmar. Så tack, utan er hade jag kokat den på spisen.

Nu måste jag försöka få barnen att hjälpa till här med lite städning, dom små rackarna är snabba att försöka smita undan. Men viktigt för mig att barnen lär sig att hjälpa till hemma med småsaker som dom kan göra beroende på ålder.

Ha nu en kalasdag så här dan före dopparedan. Och ni stressa inte ihjäl er, det blir en jul oavsett 🙂 Njut istället! På återseende!

Kramar