Jul, jul strålande jul!

Jul, jul strålande jul!

God fortsättning på julen önskar jag er!

Hoppas ni hade en lika mysig julafton som vi!

Här kommer ett gäng bilder från gårdagen. 

Denna eviga väntan på tomten, här strök barnen runt likt en katt runt het gröt när dom kom ner å såg att tomten lämnat ett gäng spännande paket under granen som inte låg där kvällen innan när dom la sig..

Kan dom stora paketen vara till mig? Ser det ut som Julie tänker

Strax innan tomten kom försökte jag föreviga barnen på en och samma bild, och det gick ju riktigt bra för en ggn skull 🙂

Och så äntligen kom han då förbi oss med ett gäng klappar i sin säck 😉

God jul Celine önskar tomten!

Julie höll sig riktigt nära 😉

Spana in den lilla handen på tomtens ben, får jag en present snart tomten om jag fjäskar lite tror jag tanken var 😉

Och det fick hon, blev många vändor fram och tillbaka, vilken lycka!

Och så blev det ju i vanlig ordning om julen en massa mat

Och naturligt vis en massa sötsaker 😉  

Och naturligtvis massa pepparkakor och glögg. Den vitglaserade skålen i keramik fick jag 2 st i julklapp, gjorda av Agneta Livijn. Finns i 2-pack här och jag är sugen på att framöver investera i hennes rustika mattallrikar i vitt också, sååå fina.

Mycket mat blev det och då är inte allt med på dessa bilder, långt ifrån :/

Inte konstigt man blir proppmätt på jul..

.

God fortsättning till er alla!

Hoppas ni hade en lika fin julafton som vi hade. Bilderna här ovan får nästan tala sitt egna språk, för jag har inte tänkt lägga ner så mycket mer tid på bloggandet denna juldag. Helgen går ju ändå så fort över så vill passa på att vara med familjen och bara mysa runt så mycket det går.  Men jag kan enkelt sammanfatta julafton med att den var fylld med massa mysig stämning, mat i överflöd, julklappar och överglada barn, precis som det ska vara på jul ♥ Och stort tack till tomten för dom fina klapparna jag fick!Idag kör vi juldagsmiddag här hemma med kokt julkorv, potatis, brysselkål och pepparrotssås. En tradition vi har varje juldag, och som min mormor började med för många år sedan, och som vi sedan fortsatt med i min familj trots att mormor gick bort för ganska många år sedan nu.

Efter middagen ALLTID  en klassisk Ris à la Malta. Så sitter man där senare i soffan tillsammans hela gänget med magar som står rakt ut igen – haha!

Ha en fortsatt fin julhelg, så hörs vi!

Varma kramar

.