E k o l o g i s k t

E k o l o g i s k t

Tjingeling annandagen!Allt som kommer i fina askar, lådor, kartonger, burkar och flaskor går jag igång på. Det har jag nämnt säkert både fem och sex gånger här i bloggen under årens lopp (tjat tjat tjat 😉 Men så är det!

En stilren ekologisk tvål så man alltid kan tvätta händerna ordentligt innan man drar igång och lagar mat står i köket, väl synligt. Tangent GC – ”Burnet” doftar så vansinnigt gott, dock inte det minsta juligt som kanske skulle passa allra bäst just nu egentligen, utan tänk mer en riktigt härlig grönska mitt under den allra vackraste av sommardagar. Jag har fått tvålen, men har sett att den finns att köp bland annat hos inredningsbutiken Länna Möbler.

Något jag får frågor om ibland när vi nu är i köket, är vår diskho i vitt från Blanco, och om den inte blir missfärgad? Och jo den kan absolut missfärgas emellanåt, men jag använder Ajax skurpulver, samt Svinto så fort det händer, och då blir den vit och fin och som ny igen, så ett litet tips!

.

.Får även frågor om mässingskranen i köket emellanåt, och det ska man vara medveten om man funderar på att investera i en likadan kran, att man måste man putsa den i tid och otid om den ska hålla sig så där blank och fin som den är när man köper den.

Blir fläckar direkt av vattendroppar som ni ser här ovan. Jag hade dock valt samma kranen igen om jag skulle bygga ett kök idag, tycke rom den, men alla kanske inte har lust att putsa och dona jämt (det gör ju inte vi heller hela tiden uppenbarligen som ni ser här 😉

Ha en fortsatt fin Annandag, så hörs vi snart igen!

Kramar Anna

,