Nyårsdukning

Nyårsdukning

Godmorgon,

Festligheterna avlöser ju varandra i dessa dagar. Vi har precis avklarat julhelgen 2016 med allt som det nu förde med sig, och om bara några få dagar är det dags för nyårsfestligheter då vi alla ska skåla in och välkomna 2017. Nu är det ju dock ett gäng mellandagar kvar, men jag har redan testat en dukning inför nyårsafton bara för att jag tycker det är kul 🙂

I år kommer jag köra på denna färgskala, och det som fått styra färgvalen är dom dom magiska lackade Ester&Erik-ljusen (finns här just nu till 15% rabatt året ut tillsammans med en massa andra varor med koden ”december16”) Fick frågan både här och på Instagram tidigare om ljusen rinner/droppar, och det gör dom inte för fem öre kan jag meddela efter att ha eldat ett gäng. Dom brinner lugnt och fint rakt ner i ca 8 timmar, och är verkligen i en fin kvalité. Älsk på dom!

.

Förresten så ser ni här hur linneduken blev som jag gjorde av ett tyg på metervara från Ikea (”Aina” i färgen grå för er som undrar exakt vilket tyg det är). Jag är sååååå himla nöjd, och det är verkligen ett jättebra tips om man inte hittar rätt mått på färdigsydda dukar. Denna är 330 cm lång, och den kostade under 300 kr, och kvalitén är riktigt bra.

Ha en fin dag, så hörs vi igen såklart!

Kram Anna

.