Nymålat

Nymålat

Godmorgon måndag!

Köksdetaljer!

Fortfarande nöjd med våra budgetskåp från Jysk (2 st ihopsatta)

Glasburkar Ikea, och bricka William Morris

Denna kruka, kärlek vid första ögonkastet!

Ljusstake från Klong

Gillar verkligen denna hörna i köket, lampan från Globen Lighting

Vinstället är från Ikea

.

Godmorgon,

Så var den helgen ett minnet blott. Hoppas ni haft bra dagar?!Här har vi grejat massor i huset. Och då främst min älskade make som verkligen inte legat på latsidan, utan har hållit på precis hela helgen och fixat och donat här hemma med en massa småfix som vi skulle gjort sedan länge.

Förbättringsmål här, röja ut pannrummet, fixa andra saker där… Ja ni som bor i egna hus, ni förstår säkert vad jag menar 🙂

Det allra bästa med helgens arbeten om man frågar mig är att han har målat om vårt köksgolv, som var så slitet och hemskt, och det blev så fint nu när det är nymålat. Får frågor ibland om just golvet i köket, och det är alltså gammal klinker som vi målat med golvfärg

.

Golvet är målat med Hagmans golvfärg köpt från Nordsjö.

.

Att vi målat från första början beror på att det är golvvärme i golvet, och det hade blivit ett alldeles för stort jobb att hacka upp den gamla klinkern när vi flyttade in, så vi fick försöka göra det bästa av situationen med ett fult och tråkigt klinker som var beige/brunfärgat men väldans skönt och varmt att gå på. Så det fick bli att måla golvet.

Dock är det såååå svårstädat med facit i hand, och jag svär över det minst en gång i veckan så rekommenderar det egentligen inte alls, men har man ingen annan möjlighet så är det ändå bättre att måla, än att gå runt och störa sig på ett vansinnigt fult klinker.

Så trots slitet när man ska städa är det värt det OM man inte har möjligheten att byta ut sitt golv 🙂 Nu vet ni det ni som funderar på att göra samma sak hemma hos er!

Ha en fin start på veckan!

Kramar Anna

.