Egoboost

Egoboost

,

Godmorgon,

När man vaknar upp till en ny morgon, tar sin första kopp kaffe och vecklar ut tidningen och möts av sin egna glada nuna på tidningens framsida, det är allt en liten egoboost det. Och det kan väl inte bli annat än en riktigt bra dag då gissar jag!?! 😉

Hoppas ni sovit gott, och att morgonrutinerna löpt på väl. Det där är det verkligen dagsform på med barn i huset. Antingen flyter det på helt okej, eller så är det ett mindre kaos med kids som vägrar ta på sig, eller borsta tänderna för att ta några exempel hur verkligheten kan vara i denna familj en tidig vardagsmorgon. Just idag var det dock en helt okej morgon.

.

.

Nu är mina små troll iväg på sitt några timmar och jag ska försöka jobba på med mitt. Haft internetstrul från och till sedan igår. Så irriterande och en sån liten sak kan verkligen reta mitt annars rätt stabila temperament till vansinne!!! Tänk så beroende man är av internet numera. Jag tänker ofta på det, att när jag och Jens träffades 1999, var det precis att man börjat lite smått med internet. Nu 18 år (ja det är ju ändå en ganska lång tid när jag tänker efter, även om det inte känns så..) så är detta med cyberspace hur stort som helst, och barn och ungdomar idag tror nästan att det är något som alltid funnits.

Nog tjatat för denna gång. Vi hörs snart igen.

Kramar Anna

. .