Så va det snart dags igen

Snart va det dags igen!

.

Om bara lite mer än 2 veckor fyller Celine 4 år, och här har vi ju knappt hämtat oss efter julklappsinköpen och så är det dags igen att nu köpa lite födelsedagspresenter… Inte helt enkelt så här nära efter julen. Men här är är några finfina saker som kan komma att ligga i några av paketen (tur inte min dotter läser bloggen 😉

.

.

Sängkläder från Garbo & Friends, från kollektionen ”Fauna”. Mönstret är verkligen magiskt fint och detaljrikt med allt från blommor, kaniner till ekorrar och hackspett och en liten skogsmus 🙂 Sedan kanske detta inte står överst på Celines egna önskelista med sängkläder, men tror denna mamman ändå måste köpa det till henne för att det är så himla fint.

Små köksredskap i trä. Försöker plastbanta vårt hem, särskilt i köket, och nu även bland barnens leksaker. Så dessa från Bloomingville blir alldeles perfekta att laga låtsasmat till dockorna med vid leksaksspisen.

.

.

Celine är en riktig dockflicka. Frågar man henne vad hon önskar sig så är svaret  a l l t i d;  Massor av dockor och ”dockesaker”, och då menar hon nappar, nappflaskor, blöjor och annat en bebisdocka kan tänkas behöva 😉 Denna docka från Petit Collin är gjord i ekologiska material, och har en urgullig liten björndräkt på sig, sött.

.

Även dockkläder står på önskar. Jag tycker tyvärr det finns väldigt mycket fula dockkläder.. :/ Varför gör man inte dockkläder som ser ut som kläderna till bebisar gör? Men denna klänning med tillhörande små skor från Littlephant är ju helt fantastiskt gullig. Den hör egentligen till just mjukisvarianten Littlefant, men kan man ju ha den även till en lite mindre docka tänker jag…?

.

Alltså hur gullig var inte denna lilla brödbox med olika bröd i trä till det lilla köket? Jag hade bara älskat detta när jag var liten flicka. Från Le Toy Van, märket har verkligen massa fina saker till det lilla miniköket och svårt att låta bli att köpa deras grejer.

.

Memory är alltid populärt, och bra träning, och detta lite gammaldags på träplattor med olika små djurmotiv, som kommer i en fin liten tygpåse är från danska Bloominville och fint tycker jag.

.

.

Inget födelsedagsfirande utan fina kalasprylar. Här bakformar, och sötaste ballerinorna att toppa sina bakverk med från Leilas General store.

.

.

.

.

Och till sist; halva nöjet med att ge bort presenter är ju att slå in dom fint. Och söta presentaskar hjälper ju en bra bit på vägen. Denna söta ask är från DUDE, och man kan ju använda lådan som en del i inredningen i barnrummet när man väl öppnat sin present 🙂

___________________

.

Nu ska jag ringa barnmorskan för femtioelfte gången, och nej jag är inte gravid 😛 Men har fått en kallelse till gynekologisk cellprovtagning, men jag kommer aldrig fram på telefonen och får bokat mig en tid för kontroll… Ni går väl på dessa undersökningar som man bli kallad till vart annat år? Superviktigt, man kan ju hitta cellförändringar i ett tidigt skede om man går regelbundet, och det kostar inget heller. Så hoppa inte över!

Ha en fin dag, kram Anna

.

.

.