Små vänner ♥

Små vänner

032

Liten sjukling i pyjamas och rufsigt hår denna tisdagsmorgon.

010

Du och jag kompis ♥

007

Två sötproppar tillsammans

013

Caesar, världens sötaste och snällaste katt.

017

Här sitter han ofta och kikar ut på fåglar och annat spännande.

024

Och ibland blir man störd av någon liten människa som vill kela och leka mitt upp i fågelskådningen 😉

029

.

Tjingeling,

Sjukstugan fortsätter, och det är en isande kall men vacker morgon här i småstaden. Vintern håller i sig, även om jag hade rena rama vårkänslorna häromdagen då fåglarna kvittrade och det kändes ”ljummet” i luften. I alla fall i jämförelse med dom 3,5 minusgrader vi har just nu.

Som sagt sjukstugan fortsätter med rinnande små näsor, men går ingen större nöd på flickorna. Dom leker på mest som vanligt, och katten får sig lite extra sällskap så här mitt i veckan. Om det är positivt eller negativt dock det får ni fråga honom om 😉 Inte alltid han ser så där jätteroad ut av uppmärksamheten han får kan jag meddela. Men en mer tålmodig, lugn och snäll katt får man leta efter ♥

Om någon undrar så är han av rasen Helig Birma, och han blir 2 år i år.

.

030

Alla dessa bilder knäppte jag av för en lite stund sedan i förbifarten. Dom blev så söta med Julie och katten där i fönsterhörnan i köket. Hon i pyjamas och håret på ända och han som en stor mjuk hårboll. Båda ser ut att längta efter våren tycker jag 🙂

Ha en kalasfin tisdag, på återseende!

Kramar Anna

 1. Cecilia skriver:

  Så söta ihop! Vi har 2 ragdolls och även de är lite för tålmodiga ibland kan tyckas. Men nu när barnen lugnat ner sig lite är det istället en ihärdig hundvalp som ständigt jagar dessa stackare. Haha…inte lätt!
  Ha en fortsatt härlig dag. Kram!

 2. God eftermiddag,
  Ja, de är verkligen två små sötproppar! 🙂 Så underbart med en snäll och lugn katt; vilket mysigt sällskap det måste vara! 🙂 Trist med sjukstuga, men skönt att de kan leka på nästan som vanligt iaf.
  Dessa språng och vrår i ert hus -sådant är så charmigt och mysigt tycker jag! 🙂 Hoppas få bo så någon gång i framtiden.
  Massor kramar!
  Rebecca

 3. Åh vilka fina bilder på dina sötnötter <3
  Jag tjatar på mannen här om att skaffa en katt som lite sällskap för mig här hemma. Brukar visa bilder på din då berätta om vad du skriver om den. Men nej det går han inte med på. Ingen katt och ingen hund 🙁 Vi har båda haft hund innan och vet hur bunden man blir och det vill vi ju inte egentligen. men när man går här hemma själv så ja då känns det inte så dumt, ha ha!
  Stor kram till dig och dina.
  Ha en fin tisdag!

  Kram Fia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..