Den vackraste bordsskivan

Den vackraste bordsskivan

God kväll,

Idag har jag haft en sån där dag när precis allt motarbetat mig, och då menar jag inte någon i min familj, utan att saker inte går min väg för fem öre. Ni vet när kaffekoppen åker i golvet och går i tusen bitar det första som händer på morgonen, man kanske bränner vid söndagssteken och får en stege i huvudet. Lite på den nivån har min söndag varit hittills, även om jag sluppit en stege i skallen, som tur är 😉  Lustigt det där att vissa dagar flyter på så mycket sämre än andra.Men jag blir i vilket fall alltid lika glad när jag går in i matsalen numera och beundrar vår marmorskiva från House of Design som kom på plats förra veckan. Så galet vacker sten, och jag kan komma på mig själva med att jag inte kan låta blir att röra vid den lena och svala stenen varje gång jag går förbi. Sååå vacker och det blev så mycket mer levande på ett helt annat vis än den gamla bordsskivan.

Även tycker jag att stolarna framträder bättre nu när inte allt är vitt. Tycker dock inte att väggkulören i matsalen riktigt går i hop med den grå stenen.. Haha, alltid är det nått 😛

.

.

Nej nu är det läggdags för ett gäng kids, eller Julie ligger redan, nu ska dom större bäddas ner. När barnen somnat ser jag framemot ett nytt avsnitt av serien ”The Fall” (Netflix) som någon av er tipsade om, och som även jag nu fastnat i, även om jag kan tycka det är en aningen segt stundtals, men samtidigt spännande! Jag diggar Stella som spelas av den gamla ArkivX-stjärnan Gillian Anderson!

Hoppas ni haft bättre flyt än jag denna söndag, och på återseende!

Kramar Anna

.