BETALT ANNONSSAMARBETE MED Linicin

Att ligga steget före lössen

När man får barn får man stifta bekantskap med både det ena och andra, både trevliga saker och mindre trevliga sådana. Finns inte många småbarnsföräldrar med barn i förskoleåldern som missat skyltarna som kommer upp varje termin; ”Nu är lössen här igen”, eller ”Nu går det springmask i huset”. Jag ryser varje gång jag ser att dom där lapparna, och ber varje gång en stilla bön att vi ska slippa drabbas även denna gång.

I förebyggande syfte använder vi Linicin Prevent mot lössen och har så gjort låååångt innan jag fick denna samarbetsförfrågan. Och hittills har vi aldrig haft påhälsning av dom där små läskiga, kliande krypen. Vi använder sprayen som mest under högriskperioder, som t ex i början av en termin och liknande, men även annars kan vi använda den. Vi applicerar sprayen på morgonen (vi har såklart gjort klart allra först att vi inte har lös genom att kamma oss) och på Celine som har långt hår brukar jag nästan alltid sätta upp håret i en tofs/fläta efter sprayningen. Fått för mig att lössen har extra svårt att angripa håret på så vis, men vet inte om det stämmer.

.

.

Linicin Prevent förebygger alltså löss: och när lössen kommer i närheten vänder de helt enkelt om och letar upp någon annan att få näring från. Sprayen doftar inget och det räcker med ca 5-6 sprayningar per gång. Linicin Prevent kan användas från 2 år, och jag kör det på alla tre barnen med ett hittills väldigt gott resultat trots att alla tre haft löss som gått i deras grupper flera gånger om. Linicin Prevent orsakar inte resistens.

Produkten finns på alla apotek och i de flesta matbutiker. Just nu finns en kod på __________________

Linicin Prevent är en medicinteknisk produkt, läs användarinstruktionen noga innan användning. Marknadsförs av Meda AB, www.linicin.se

.