Äntligen fredag

Äntligen fredag

.

Tjingeling,

Igår var det helt tyst här inne. Jag hann inte sitta ner knappt en gång innan det var dags att gå och lägga mig, och då somnade jag snabbare än jag ens minns 😉 Så det var skönt med vår lediga fredag idag, så man slapp vakna av väckarklockans skränande (istället var det Celine som ropade i mitt öra och undrade varför jag inte gått upp än när kl var 07, det är ju morgon!  Haha 🙂

Förra helgen plockade vi ner vår sänggavel, och ett gäng paneler kom upp på väggen bakom sängen istället. Det saknas fortfarande en bröstlist på toppen, men dom var slut i butiken när jag kom dit (typiskt jag som ville ha klart det på direkten). Fick bli en beställning och så fort den kommer ska den komma på plats som pricken över i. Men jag är redan såååå nöjd, blev ett helt annat rum. Hade egentligen tänkt måla panelen i samma färg som väggen, men jag blev så förtjust i detta vita så tror nog jag kommer skippa det och behålla det vitt. Ska fota helheten när jag väl är helt klar!

.

Idag ska vi ut och lufta oss på lekparken en vända, och tvättmaskinen ska samtidigt få arbeta på hemmaplan med alla vår tvätt. Vilket evighetsgöra det är alltså, bära ner allt, tvätta, torka, vika och så upp till alla skåp igen! Men man ska ju vara evigt tacksam att man inte levde förr när man var tvungen att ligga i bäcken och tvätta. Stackars alla dessa kvinnor som fick göra det förr.

Ha en fin och härlig fredag så hörs vi!

Kram Anna

.