Hej måndag!

Hej måndag!

Älskar verkligen att ljuset är tillbaka!

Lite färggranna Ranunkler och tistlar på soffbordet livar upp än mer.

.

Hej måndag,

Då kör vi lite vardag igen, efter en alldeles perfekt helg, med både festligheter, familjemys och lite skön vila som avslutning. Nu kör vi några dagarna med jobb och skola innan vi går på sportlov på fredag och åker ner till barnens mormor och morfar för att hänga där på lovet, mysigt!

Inte varit och hälsat på nere på västkusten sedan i augusti förra året. Mamma och pappa har ju varit hos oss några vändor så inte så att vi inte setts, men vi har bara inte vart där nere. Skulle åkt dit på höstlovet, men då renoverade mina föräldrar sitt kök, så det var ett mindre kaos och inte så passande att komma dit då med tre små barn mitt i röran. Men nu ska det förhoppningsvis bli av som sagt 🙂

.

Hoppas ni haft en riktig fin helg, och att denna vecka startar bra för oss alla. Jag ska börja dagen med ett utvecklingssamtal på Maximilians skola direkt efter jag lämnat honom. Och lite längre fram på förmiddagen ska jag ut och träffa en kund för genomgång inför en bostadsförsäljning, annars blir det mycket sitta framför datorn och skriva denna måndag.

På återseende, och ta hand om er!

Kramar Anna

.