Före- & efterbilder

Före- & efterbilder

Godmorgon,

Vet inte hur intresserade ni egentligen är av detta med före- & efterbilder, men jag själv kan tycka sånt är rätt underhållande mellan varven. Bjuder därför här på just detta från gårdagens lilla jobb i en 1:a med kokvrå.

Tyvärr är bildkvalitén inte den bästa. Det är även svårt att ta bilder som är i exakt samma vinkel, och att få till samma ljus i före och efterbilderna då dom är tagna vid två olika tillfällen. Men, men 🙂

,

.Det fanns i stort sett bara en stor säng i den lilla lägenheten när jag började då säljaren redan flyttat. Man ville här åt en mer ombonad känsla. Jag har adderat diverse småmöbler och lite saker för mer känsla av hemtrevnad. Lagt till en matta på golvet. Bytt ut dom befintliga gardinerna mot en mer neutral kulör som funkar bättre med den mönstrade mattan. En fåtölj, och ett bord med glasskiva. Glasbord är bra för att behålla luftigheten i ett litet rum, tips! Ett smalt litet bord och två stolar fick plats i en liten ”passage” utanför det lilla miniköket, för att markera att man kan ha en liten mathörna här.

Lägenheten kommer till försäljning via Mäklarringen här i Enköping framöver, och är perfekt som ett första boende.

Sista februari idag, och fettisdagen. Ska ni käka semla/semlor idag? Jag försöker hålla igen efter förra veckan frosseri hemma hos mamma och pappa, så får nog ta och låta bli den där semlan i år, så inte byxorna spricker – haha!

Ha en fin dag, nu ska jag beta av ett gäng mejl innan frukost!

Kramar Anna

.