Torsdagsfunderingar

.

Godmorgon,

Hoppas ni vaknat till vad som kommer att bli en riktig bra dag!

Fick frågan häromdagen om vad för vårplagg vi ska satsa på till barnen i år, och jag har inte tänkt så mycket på det ännu om jag ska vara ärlig. Men vi har kört denna variant från Molo med en björntass på ärmarna till alla tre barnen sedan dom föddes. Jättenöjd med dom. Först körde vi alltid med en mjuk overall med huva när dom var riktigt små bebisar ur samma serie, och sedan har vi gått över till fleecejackan i flera olika färgkombinationer. Lurviga och härliga.

Maximilian har här fått sig en blå variant från Emelies Butik,och den blir perfekt så fort vinteroverallen ska gömmas längst in i garderoben om några veckor framåt. Tjejernas plagg däremot måste jag gå igenom, dom ärver ju av varandra oftast, Celine av Maximilian och Julie av Celine så inte alltid dom behöver nya saker på samma sätt som Maximilian. Han har skjutit i höjden sista halvåret dessutom, så mycket som behöver uppdateras inför våren, både byxor, skor och annat.

.

.

Förresten är det fler än jag som plötsligt ser att det ploppar upp en massa reklamannonser mitt i mina inlägg? Visst en stor annons överst mellan rubriken och själva inlägget har det varit tidigare, och i slutet emellan dom olika inläggen. Men nu får jag sedan någon dag tillbaka upp 2-3 olika annonser i ett och samma ett inlägg ibland.. Så har det väl inte varit förut? Eller är jag helt snurrig nu? Gillar´t inte alls oavsett, mitt estetiska öga gör riktigt, riktigt ont 🙁

Måste nog ta och undersöka detta lite närmare tror jag här under dagen 🙂

Sköt om er, och ha en toppenbra torsdag!

Kramar Anna

.