Happy Saturday

.

Tjingeling,

Härligt att vakna upp till denna lördag för det betyder att alla äntligen är på plats hemma igen. Maken har nämligen vart borta på kurs sedan i onsdagsmorse, och även om jag, oavsett om han är bortrest eller arbetar en vanlig vardag roddar det mesta här hemma då han pendlar och kommer hem runt 19-20 om kvällarna. Då har jag redan lagt barnen och fixat det mesta, men saknar ofta att prata med en vuxen på kvällen när barnen somnat sött om jag är ensam. Ni vet prata om dagen över en kopp te, och bara umgås i lugn och ro när man delar en skål popcorn framför något på tv:n.

Ska tillägga direkt också att jag har inga som helst problem med att rodda det mesta på vardagarna på egenhand, så absolut ingen klagan, bitterhet eller annat som man nu skulle kunna läsa in av det jag skriver. Är lika bra att förtydliga det direkt så slipper några av er grunna på detta och vrida det till, till något som det inte är 😉

Men nu när han fått vila öronen från mig i en halv vecka, ska jag prata öronen av honom hela denna lördag – Haha!

.

.

Ikväll är det final i Melodifestivalen, och den låt jag tror hade haft allra bäst chans ute i Europa var Loreens ”Statement”. Den är ju dock inte med ikväll då den åkte ur Andra Chansen förra veckan. Första gången jag hörde den låten var jag absolut inte övertygad, ett bra budskap har den, men gillade inte själva melodin först. Så rörig på något vis. Men ju mer jag har lyssnat på den, har den vuxit, och den sticker ju onekligen ut precis som det ofta behövs för att komma någonvart i dessa sammanhang. Flera helt okej låtar som är med i kvällens final, men allt låter ju lite som det man hör varje dag på radion, och sticker inte ut på det viset.

Ja vi får väl se, jag kanske har helt fel 🙂

Vem är er favorit, och vem tipsar ni som vinnare?

Happy lördag!

Kramar

.