Redan redo för Spanien

.

Tjingeling söndag,Är ni som jag att ni helt planerar saker långt innan ni ska göra något? Eller är ni ute i sista sekund? Jag är sån planeringsnörd. Fram med listor, bocka av och ja vissa av er känner säkert igen sig. Lite tråkig är man ju för man blir lite lätt fyrkantig och ospontan på det viset, men jag kan inte rå för det.

Det är sån här jag är, och jag trivs med det. Jag och Jens är så olika på denna punkt. Han är sån som är ute i sista stund, dålig på att planera och jag får nästan alltid vänta på honom när vi ska göra något. Får en känsla av att det lätt blir så i ett förhållande? Vet bland annat att min pappa brukar säga att han fått vänta på min mamma i månader om han slår i hop alla deras år ihop som han väntat på att hon ska bli klar när dom ska göra något – haha!

Men som nu när vi ska ut och resa om två veckor, vem har då inte redan packat det mesta i resväskorna. Japp jag erkänner, jag är lite smått knäpp, men jag mår bäst av att göra på detta viset. Och Jens mår bäst av att vara min motsats och slänga ihop saker sista timman innan man drar till Arlanda och det har funkat i 18 år hittills.

.

.Med i packningen ligger bland annat en ny kort denim-klänning från Modesto).

Sandalerna från Steve Madden är ett riktigt reafynd från förra hösten i en butik här i stan. Tror jag gav 99 kr för dom 🙂 Hatt, och solglasögon är gamla, och passhållaren är från Malene Birger (även det gammalt)

Ha en bra söndag, på återseende!

Kramar Anna

.