BETALT ANNONSSAMARBETE MED Pågen

Bästa frukostmackan!

.

Godmorgon,

Det här med frukost, delar upp folk i två läger. Det finns dom som inte kan äta på morgonen, och så finns det dom som jag som tycker det är dagens godaste måltid. Här hemma äter vi alltid en ordentligt frukost.

Många idag verkar vara lite ”rädda” för bröd, men jag tänker som så att när det gäller friska, aktiva människor som äter en varierad kost är det inte bröd som är den stora hälsoboven. Bröd tillsammans med bra pålägg, kan bli en riktigt god,  och nyttig start på dagen, vardag som helg!

..

De 3 viktigaste sakerna i vår frukost är:

– Den ska innehålla protein, kolhydrater och bra fett – Det ska vara gott – Det ska inte ta för lång tid

.

Här en LingonGrova med avokado, löskokt ägg, toppat med chili flakes, koriander, samt rostade solroskärnor. Len, lite knaprig, het och syrlig, allt på en gång. Alldeles fantastiskt god om ni frågar mig – mums!

.

Ingredienser:

1 skiva Pågen LingonGrova 1 ägg 1 avokado 0,5 citron 1 tsk chiliflakes Koriander Solroskärnor flingsalt

Gör så här: Koka ägget i 6 minuter och 30 sekunder. Spola i kallt vatten, skala och dela. Mosa ihop avokadon, droppa över citron och en nypa flingsalt, och rör om röran. Lägg på brödet och toppa med ägg, chiliflakes, koriander samt rostade solroskärnor.

Riktigt smaklig och god frukost!

_____________________________

.

Pågen har just nu en stor Instagramtävling för att inspirera till mättande frukostmackor. Förstapriset är ett frukost-set från Sagaform och en familjs månadskonsumtion av Pågen LingonGrova.

Tävlingsperioden är mellan den 6 mars och 9 april 2017. Fullständiga tävlingsregler och villkor hittar du här

.

____________________