Ett alldeles eget krypin

Ett alldeles eget krypin

Godmorgon,

Idag bjuder Celine in er till sitt alldeles egna lilla krypin och pysselhörna. Närmare bestämt inne i kattvinden i hennes rum, där hon förvarar både kläder, leksaker och som här nu då också fått sig en alldeles egen pysselhörna. Perfekt för en kreativ 4-åring att kunna sätta sig i lugn och ro när man så önskar, för att rita, pärla eller klippa och klistra. Vi har pimpat platsen med lite smått och gott, bland annat  en urcool flamingoslinga som går på batteri, love it! 🙂 Den och några andra kitschiga saker från danska Rice piffar upp den lilla hörnan.

Affischen med katten Moster Valborg är en del av Lisa Bengtssons nya serie ”The Fly Collection”, och är en gåva från konstnären själv, tack säger vi! Dom genomskinliga lådorna som kritorna ligger i med lock, är från billighetskedjan TGR, svan-underlägget från KG Design, och den rosa tallrikshyllan är en gammal från Ib Laursen.

.

.

 Har ni inte en kattvind att inreda som vi gjord här, ska ni få ett annat väldigt fiffigt tips. Och det är att fixa en pysselplats som @theresesoderberg_ på Instagram gjort i en garderob till sin dotter Elise. Så himla fiffigt, så kan man bara stänga garderobsdörrarna när man inte vill se kritor och allt som lätt kan drälla överallt annars. Mycket fiffigt som sagt, och en idé att apa efter om man har en garderob över eller att avvara 🙂

Hoppas ni får en riktigt fin tisdag, vi hörs snart igen!

Kramar Anna

.

.