BETALT ANNONSSAMARBETE MED Bonniers Bokklubb

Titta BookBox Kids!

Titta BookBox Kids!

Mamma, vad är det för paket som ligger i soffan?

Är det till oss?? Spännande!

Titta, det är ett paket i paketet, spännande!!

Ivriga små händer river snabbt upp silkespappret 🙂

.

Godmorgon,

Vid det här laget vet ni som följer bloggen, att vi gillar att läsa böcker. Så när vi fick hem Har ni tänkt på att det ju alltid är populärt när saker kommer i en låda. Så hemliga bokpaket lockar garanterat fram nyfikenhet, och man hoppas ju även att det ska locka till läslust hos barn. Att språkutvecklingen och ordförrådet gynnas av läsning, det vet vi sedan länge så det är viktigt att regelbundet läsa med sina barn.

..

.

Jag själv tycker att läsa med barnen förutom att det ger allt det där med ord och grammatik, så ger det oss också en mysig och viktig stund tillsammans som jag uppskattar jättemycket. Närheten när man sitter tätt tillsammans med dom man älskar allra mest, läser och sedan blir det allt som oftast lite diskussioner om vad vi just har läst. Ibland mer, ibland mindre. Dessa lässtunder kommer jag plocka fram ur mitt minne när barnen är stora och utflugna, så fina, lugna och mysiga.

Boxarna är anpassade efter fyra ålderskategorier (0-2 år, 3-5 år, 6-9 år och 9-12 år) Böckerna är alltid könsneutrala, nyutkomna och boxen kostar 190 kr/st. Om man väljer att teckna en prenumeration på fyra boxar på en gång får man 30 kr rabatt på den första boxen.

.

Beställ BookBox Kids (senast 25 mars för att hinna få vårboxen)HÄR!

.

___________