Att vakna upp till sista mars

Att vakna upp till sista mars

Snart dags för ännu en frukost i solen

Julie ♥

.

Godmorgon på er,

Ännu en strålande dag att vakna till, alldeles fantastiskt härligt. Frukosten intar vi på terrassen varje dag med färsk frukt, nybakt bröd (levereras varje morgon till dörren) och färska juicer. Absolut bästa starten på dagen när man är på semester!

Idag är det sista mars, och imorgon välkomnar vi äntligen en vårmånad hemma i Sverige. Det betyder dock också tyvärr, att det är dags att packa in oss på planet igen och flyga hemåt. Denna vecka har gått alldeles för fort, det tycker vi alla, men man ska ju avsluta när det är på topp heter det ju. Så vi njuter sista dagen här på Kanarieöarna så hoppas vi att vi kommer ha möjligheten att resa i igen tillsammans hela familjen i framtiden.

.

Älskade barn högt uppe bland bergen igår!

Upptäcktsfärd i en liten Bergsby

Ni ser dom små slingrade serpentinvägarna, där körde vi (läs Jens)

Förvirring när vi inser att restaurangen vi kört 6 mil till är stängd :/

.

Igår eftermiddag/kväll körde vi en tur i bergen för att komma till en restaurang med fantastisk utsikt som Jens läst om. På helt hissnande och nästintill magiska serpentinvägar åkte vi, och så fantastisk natur. Dom har ju om jag minns rätt hela 6 olika klimatzoner här på ön, och vi körde nog nästan igenom dom alla igår. Från torr, stenig natur med kaktusar, till helt lummigt grönt som nästan kändes som Sverige ett tag. Vackert och det fick mig att längta än mer till sommaren hemma.

Tyvärr vart det ett antiklimax dock när vi kom till den lilla bergsbyn, då va restaurangen stängd, haha! Jaja vi fick i oss lite mat efter många om och men ändå för den som undrar dock inte där det var tänkt från början.

.

.

Celine i ljuvligaste lilla klänningen från H&M

 .

Nu ropar maken att frukosten är klar här, bäst att återgå till semester lunket. På återseende!

Ha en härlig sista mars!

Kramar