Sista timmarna av denna helg

Sista timmarna av denna helg

075

 

.

God kväll,

Känns som jag helt kom av mig efter fredagens hemskheter. Ägnat såååå mycket tankar åt det som hände dom senaste dagarna. Men det blev trots allt en fin om än väldigt lugn helg för vår del. Jens kom hem till sist igår från Göteborg efter många om och men, och hela familjen var återigen samlade efter 5 dagar ifrån varandra och sedan har vi mest hängt med varandra. Så tacksam för min ”lilla” familj på alla sätt och vis ♥

Nu blir det strax söndagsfilm med maken (blev ju ingen fredagsfilm), popcorn ska poppas, en iskalla Pepsi max ska avnjutas och så ska vi bara mysa dom sista timmarna av denna ändå lite ”märkliga” helg.

Kramar Anna

.

 

  1. Hej! Trodde jag hamnat på Hofp blogg först, oj vad likt ni har hemma!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..