Redan helg igen!

Redan helg igen!

Mitt blå egna lilla kryp in här hemma, där sitter jag ofta och skriver.

Godmorgon fredag,Jens är bortrest med jobbet sedan igår, och jag har vaknat upp till vad jag tror och hoppas blir en fin fredag tillsammans med barnen. Dom somnade alla tre ovanligt tidigt igår kväll (alla före kl 19, vet inte när det hände sist), så jag hade flera extra timmar alldeles för mig själv att gör vad jag ville.

Struntade i alla ”måsten” och bäddade ner mig i sängen med chipspåsen inom en armslängd och plöjde några avsnitt av serien ”Big Little Lies” (HBO) med bland annat Reese Witherspoon, Nicole Kidman och vår egna Alexander Skarsgård i huvudrollerna. Jäkligt bra serie faktiskt.

Ett serie-tips om nån av er söker nått nytt att kika 🙂

.

När denna lilla vagn skymtarförbi på någon bild, antingen här eller på Instagram (@starwoman1) kommer det alltid någon fråga vad den kommer ifrån och den är alltså från House Doctor 🙂 Köpt för si så där 4-5 år sedan, men sett att den finns än idag. Tycker mycket om den!

.

Vad händer i helgen hos dig?

Här är det vårmarknad i småstaden, med tivoli, och annat som ska dra folk så blir att vi ska dit en sväng någon av dagarna och kika. Barnen vill åka karusell och äta spunnet socker det har dom redan tydligt deklarerat redan när dom såg skyltarna för ngon vecka sedan. Vi väntar dock till pappan kommer hem, så han kan hänga på och ta hand om dom blivande sockerstinna små trollen 😉

Trevlig helg, simma lugnt!

Kramar Anna