ANNONS

Bara det bästa!

/

046
017.JPG
033

..

Att skaffa ett husdjur är lite som att skaffa ett barn till. Vi har ju vår katt Caesar, 2 år i år här hemma som är vår yngsta lilla familjemedlem. Han behöver kärlek, omsorg, mat, bus, och närhet precis som barnen, och att använda bra kvalitetsfoder, och produkter på honom är en självklarhet.

Vi använder Frontline Pet Care, en serie hygienprodukter anpassade efter kattens (och hundens) behov och förutsättningar. Caesar som är av rasen Helig Birma, har en väldigt lång päls och på den använder vi Frontline balsamspray för katter och hundar, som ger pälsen lyster, (och tar också bort eventuell odör men det gäller nog mer för hundar för tycker inte katter luktar illa). En katt sköter ju annars mycket själva, vår katt putsar och tvättar sig i timmar, men att rensa dom små öronen hjälper jag honom med ibland, då med Frontline Petcare Öronrens. Funkar hur bra som helst. Snällare och tålmodigare katt får man leta efter på alla plan ♥

.

016

.

Har även investerat i Frontline Petcare fästingborttagare (alltså hur vidriga är inte dessa små blodsugare?) Denna fästingborttagare kan användas på både djur och människor, hoppas dock jag slipper använda den, men känns bra att ha en hemma utifall att.

.

030

.

Besök Frontline Pet Care för att hitta det bästa till era älskade djur!

.

_________________

.

6
17

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00