I annonssamarbete med MERCEDES-BENZ

Får d lov att vara en V-klass

l

0004

 

.

Godmorgon!

Hoppas ni vaknat upp till en fin dag, det har jag gjort, strax iväg på jobb!

Men först måste jag visa lite pics jag tog häromdagen på den Mercedes V-klass vi har fått låna för att testa hur vi med en relativt stor familj upplever den. Har man tre barn eller fler vet man hur krånglig det kan vara att få plats i många bilar och ska man ha med sig någon ytterligare person så är det ju ibland stört omöjligt, för att inte prata om när det är dags för en liten semestertripp med hela familjen och diverse packning.

Och svaret är ja, jag gillar verkligen denna bil. Galet lyxigt rymlig, superskön att köra och har massa finesser. Backsensor, trötthetsvarnare för föraren, aktiv filbytesvarnare och mycket mer som gör att denna bil känns oerhört säker att köra. Förutom allt det, sitter man som kungligheter i bilen trots att det är hela 7 säten, vilket annars inte är vanligt.

.

.

032

027

.

Den klassiska Mercedes stjärnan som sett likadan ut sedan 18oo-talet.

.

014

.

Barn, ska vi ta ”flyget” till förskolan idag? 😉 Nej, men nästan så känns det! Inredningen bakom förarsätet är möblerbar. Skenor i golvet gör det möjligt att placera soffa eller enskilda säten efter bästa förmåga. Man kan få upp till 8 personer i bilen. Vår provbil här är utrustad med tresitsig soffa med individuellt justerbara ryggstöd plus två separata ”kaptensfåtöljer”.

Sa jag att vi åker som kungar i denna bil?! 🙂

.

0064

.

Här trivs jag bakom ratten 🙂

025

.

Musik ett måste, A L L T I D  i bilen på hög volym! Denna låt på Spotify går ofta på repeat just nu när vi streamar i bilen.

.

thumbnail_IMG_1445

.

Perfekt bil att storhandla med! Allt får plats och lite till. Extra stor plus för hyllorna, så enkelt att ställa in alla påsar utan att dom välter i bagaget.

.

045
034

En slutlig summering; Mercedes V-Klass är en riktigt lyxig familjebil, som passar för familjen som vill åka säkert, bekvämt med gott om plats för både armar, ben, packning och barnvagn. En perfekt bil för tonårsföräldrar som ska skjutsa barn och deras vänner på t ex hockeyträning.

Jag kan ärligt säga att jag kan tänka mig att behålla denna bil för gott! Kanske ”glömmer” jag helt enkelt att lämna tillbaka den 😉

Boka en egen provkörning här.

Ha en fortsatt fin dag, på återseende!

Kramar Anna

 

  1. Lars skriver:

    Hej. Fina bilder, jag halkade in här efter att ha sökt info om v-klass. Vi har tre kids och kikar på denna. Men hur funkar det om man åker till Ikea och vill lasta långa saker? Kan man fälla säten eller måste man plocka ur dem?

  2. Hej!
    Vi har en sådan bil/buss. Och jag är såååå nöjd med den. Vi har fjällstuga 35 mil bort, som vi besöker ofta och denna bil är verkligen bekväm att åka långt med. Kan inte tänka mig en bättre/bekvämare bil 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..