En bra tisdag

En bra tisdag

Det lilla sidobord från finska Hakola står just ni i biblioteket, och väntar på att få sällskap av bland annat ett gäng soffor 🙂

Trädgårdslycka, ja snart är den här sommaren och trädgården fylls till bredden av blommor och grönska, under tiden inspireras jag av boken!

.

Hej bloggen,

Tisdag, full rulle med diverse åtaganden och så ska en snubbe komma och hjälpa oss med vårt oerhört instabila internetuppkoppling här under seneftermiddagen. Det har gått troll i detta de senaste månaderna.

Finns inte mycket som kan reta upp mig så mycket som när teknik inte fungerar. Jag ser rött och tålamodet är lika med noll, och datorn åker på vippen ut genom fönstret vid varje tillfälle  – haha! Men nu håller vi tummarna att man en gång för alla hittar och åtgärda det som nu gör att att det är så himla instabilt. Men det är tredje eller t o m fjärde gången dom är här senaste månaderna så kanske inte ska ha för höga förväntningar ändå…

.

Vasen på bordet känner väl dom flesta till vid detta laget, Pallo Junior från Skrufsglasbruk.Stort gilla på den lilla vasen.

.

Annars är det bara fint med mig, kan inte vara annat än efter gångna helgen, är ju verkligen fulltankad med positiv energi plus att jag fått in mera jobbuppdrag idag, så känner mig glad – tjohoo!

Hoppas ni har en bra tisdag ni också!

Vi hörs snart igen.

Kram Anna

.