Mysig överraskning

Mysig överraskning

Gårdagens mors dag överraskning, en tripp till Uppsala.. 

Och den grekiska restaurangen Tzatziki

Sånt himla mysigt ställe

Barnen var självklart med ♥♥♥

Menyn med massa goda grekiska rätter, mums!

Min fina son hugger in på ett bröd innan maten

Vårt charmtroll Julie

Haha, stackars Jens ser så butter ut här, men det var han inte kan jag lova!

Mini me!!

.

Tjingeling,

Jag hade absolut bästa mors dagen hittills av mina 6 år som mamma igår. Först gulligt firande med frukost på sängen som jag redan nämnde igår,  tårtfika i trädgården på förmiddagen och på eftermiddagen blev jag överraskad med en tripp till Uppsala och restaurangen ”Tzatziki” som serverar grekisk mat i superfin miljö ett stenkast från Domkyrkan och alldeles bredvid Fyrisån. Såååå mysigt ställe, kändes som vi var utomlands.

Supergod mat, oerhört snälla och lugna barn (tack I-pads ;P) och dom åt som hästar. Maken och jag körde klassisk souvlaki med en massa goda tillbehör. Tjejerna åt kycklingsouvlaki med klyftpotatis och grönsaker, och Maximilians åt Calamares (plus ett kycklingspett) med tzatziki och ris, och det var så gott som renslickade tallrikar hos alla fem när vi var klara. Maximilian vill åka dit när han fyller år klargjorde han för oss, för det var sååååå gott, och så mysigt ställe (och jag kan bara hålla med). Dock lär vi väl inte sitta utomhus den 19 november, haha men var jättemysigt inomhus också så kanske blir en tripp dit när han fyller 7 år vem vet!

.

Idag är det planeringsdag och stängt på tjejernas förskola så dom är lediga, så idag ska jag hänga med Celine och Julie, en tjejdag helt enkelt.

Hoppas ni haft en fin helg, på återseende!

Kramar Anna