BETALT ANNONSSAMARBETE MED Bonniers Bokklubbar

Få hjälp & inspiration till att hitta bra läsning

.

Godmorgon,

Ibland plöjer jag flera böcker i månaden, andra perioder går det lite trögare med läsningen. Allt beror på tiden man har, eller rättare sagt, allt beror på tiden man tar sig. Lägger man ifrån sig mobilen om kvällarna och istället kryper ner i sängen med en god bok så hinner man plöja ganska många böcker på ett år. Personligen tycker jag om att fysiskt ha en bok i handen när jag läser, och föredrar detta framför att läsa en bok på t ex läsplatta och liknande. Jag vill kunna känna doften från dom hundratals sidorna och känna pappret mellan mina fingrar. Härligt gammaldags 🙂

Ofta vet man kanske vilka typ av böcker man föredrar att läsa. Det kan vara kriminalromaner, feelgood litteratur, eller böcker med historiska vingslag för att ta några exempel. Men att veta exakt vilken bok man ska hugga in på härnäst bland alla miljontals böcker som finns är inte lika lätt.

Mitt tips är att gå med i Bonniers Bokklubb. Varje månad väljer då ett gäng rutinerade bokälskare ut 2-3 riktiga guldkorn i bokdjungeln som presenteras till ”lägsta pris-garanti”, och det är alltid en blandning av genres. För den som t.ex. bara vill läsa deckare finns det alltid minst en deckare att välja. För den som vill blanda sin läsning är det bara att välja olika typer av böcker varje månad. Lätt som en plätt!

.

.

Maj månads utvalda böcker var dessa:

Det förlovade landet av Mari Jungstedt

Allt jag önskade av Lucy Dillon

Mörk jord av Ann Cleeves

_______________

.

Nu ska ni här få ett riktigt finfint erbjudande av mig, där ni kan testa på att bli medlem i Bonniers Bokklubb, få en valfri Lägsta prisgaranti-bok gratis, inga vidare köpkrav och inga böcker kommer hem automatiskt!

Anmäl dig HÄR och kom igång med läsningen.

_____________