Godnattstund

Godnattstund

Godnattstund med mellantjejen med favorit kvällsboken just nu!

Även några andra böcker som även dom går hem hos barnen!

Sötloppan!

Denna bok Äventyr i naturen tycker både Maximilian och Celine är kul, annars svårt just nu att få dom att gilla samma typer av böcker. 

.

God kväll i stugorna,En effektiv dag går mot sitt slut, och jag har precis avslutat ett läsmaraton med barnen. Här inne hos Celine med och en av favoritböckerna just nu, Stora sagosamlingen som innehåller 8 olika små berättelser. Inte så mycket text och mycket bilder. Precis som 4-åringen vill ha det 🙂

Vi har sedan i vintras Ipad-förbud för barnen måndag till torsdag (eller paddfritt som barnen kallar det 😉 Alltså under alla dagar dom är på förskola/skola. Anledningen var att jag tyckte det gick överstyr, allt handlade om den där jäkla läsplattan plötsligt när vi kom hem. Bråk och kiv om man sa till att den skulle läggas bort.

Tog tre dagar av sura miner, och tjat sedan var dom som nya barn. Inga utbrott över att inte få ha I-paden på flera dagar. Sedan på helger och ledighet så får dom såklart ha den, men nu uppskattar dom när dom får använda den. Innan tog dom det för givet, och var nästan beroende, läskigt!

Ha ni några regler kring läsplatta med era barn?

Ha en skön kväll, så hörs vi!

Kramar Anna

.