Att varva inläggen

Att varva inläggen

Halloj!Bäst att väga upp alla bokinlägg med lite bilder från hemmet 😉 Dom inläggen brukar gå hem rätt bra hos er läsare, så ni inte får för er att detta plötsligt blivit en renodlad bokblogg för så är icke fallet! Jag försöker blanda och varva mellan olika typer av inlägg av det som intresserar mig och det som händer och är aktuellt här hemma hos oss just nu, men ibland så kanske det blir lite mycket av det ena eller andra.

Det kan jag själv känna mellan varven, sorry för det men nu som sagt lite bilder från hemmet!

Men inte mycket som hänt på inredningsfronten egentligen. Rätt skönt faktiskt, rätt nöjd med som det är just nu. Snällt för miljön och plånboken att man inte kastar ut allt ständigt och jämt! Bara ett gäng tavlor med fotokonst som flyttat in den senaste tiden, sedan har saker bara bytt plats, och ibland rum med varandra. Bästa tipset för billigaste förändringen i ett hem. Använd det ni redan har, och byt bara plats på sakerna!

.

Nu ska jag ut och se om jag kan plocka in ett gäng nyutspruckna syrener från trädgården (dom är väl dock rejält blöta efter flera dagars regnande nu). Egentligen borde man låta dom sitta på busken, för dom håller inte många dagar inomhus, men kan inte låta bli. Älskar verkligen doften från syren, den påminner mig om barndom, och skolavslutningar.

Ha en fantastisk dag nu hör ni, så hörs vi!

Kramar Anna