Summer feeling

Summer feeling

.

Godmorgon,

Vilken morgon vi vaknat till här i denna lilla småstad. Inte ett moln, fåglarna kvittrar och barnen klädde sig i lätta sommarkläder och sprang ut glatt. Som man väntat och längtat efter dessa dagar, och jag vet att jag ”drömde” om dom när det var som allra mörkast och kallast i vintras och tänkte då att jag skulle tänka på detta när vi väl hade sommar och då även ta tillvara på var enda sekund av denna vackra och sköna tid.

Hade lite tid över igår när barnen lagt sig för kvällen, och satt då och surfade en stund vid datorn, så sugen på lite nytt i garderoben. Ja tack till allt på detta kollage jag knåpade ihop. Allt tillsammans eller var och en sak för sig kan jag tänka mig! Topp, väska och pumps kommer från ”Zara”, Hatt och läppglans från ”H&M”, sneakers ”Björn Borg”, Byxor med guldknappar ”Awesmstore” samt klocka ”Daniel Wellington”.

.

Stretchbyxorna med guldknappar på kollaget är dessa som jag har och kan verkligen rekommendera dom, såååå snygga.

Höga i midjan med guldknappar

Supermjuka och jättestretchiga, som att gå i mjukisbyxor fast snyggare 😉 Bra pris dessutom 399 kr. Ni hittar domHÄR

.

Nu en kopp kaffe och macka i trädgården. Bland det bästa med att vara sin egen och jobba hemifrån, man kan flytta med kontoret ut om man så önskar. Ha en fin dag, och ta hand om er!

Kramar Anna

.

.