Midsommarafton i bilder!

Midsommarafton i bilder!

Enda midsommarstången vi såg i år var denna lilla bordsvariant!

Sillunchen dukad utomhus i år, minns inte när det hände på en midsommar sist 🙂

Egenplockad bukett på bordet det är sedan gammalt!

Matjessill, hackat ägg, och gräslök och hör ni släng inte gräslökens vackra blommor dom är ätbara och superfina att dekorera med!

Porslinet har ni sett förut, det köpte jag på loppis 2015, galet kär i det extra fint att duka med på sommaren tycker jag, ni vet det där med blåvitt 🙂

Älskade lilla ungen och ett glas mjölk som hon hade längtat sååå efter (dom brukar inte få dricka det efter magsjukor, känns som magen ballar ur av det) men här kändes det ”safe” igen, slurp!

Kransarna knåpade jag ihop, långt ifrån några mästerverk, men dom höll ihop och fyllde sin funktion. Med egenplockade blommor!

Midsommar på ett litet fat!

Blev varsin snaps med den bästa sorten enligt mig, OP Andersson till maken och mig till sillen (läs köttbullarna för hans del, haha!)

Matjessill, färskpotatis, gräddfil, gräslök och hackat ägg och en smarrig ägghalva med majonnäs och en räka, mums! 

Celine och pappan!

När man ber maken ta ett kort, då blir det ofta så här, båda kommer inte med i bild/hinner kolla in i kameran, haha!

Men här kom Maximilian i alla fall med ganska bra 🙂

Mums!

Lyssnar på granarna som sjöng snapsvisor bakom häcken!

.

Godmorgon,

Hoppas ni hade en alldeles ljuvlig midsommar!

Det hade vi, trots att det inte blev helt som vi tänkt från början, så blev det ändå ett traditionsenligt firande med sillunch, hembakad jordgubbstårta och grill på kvällen. Man får helt enkelt göra det bästa av situationen och det tyckte jag vi gjorde. Det blev en fin midsommarafton helt enkelt!

Ett extra plus att sociala medier finns ändå, och teknik för vi kunde följa vännernas festlighet via Instagram och Facebook och fick små filmsnuttar skickade med deras skönsång efter några nubbar 😉

.

Jordgubbstårta, också ett måste på midsommar om man ska följa traditionerna.

.

Ja jag tycker väl att dessa bilder talar mycket för sig själv, så jag släpper härmed tangenterna och önskar er en fin midsommardag!

Förresten, idag är det 6 månader till julafton 😛

Kramar Anna