Förberedelser

Förberedelser

011

Blommor från vägdiket tillsammans med våra egna doftpioner

025

Allrummet badar här i kvällsljus, bilderna är tagna igår kväll!

005

Ord är överflödiga!

009

Redo för en veckas semester, uppstädat och klart!

015

 

Godmorgon,

Alltid samma visa innan vi ska resa bort. Då städas det någon dag eller två innan vi åker, och ibland byter jag även sängkläderna hos alla. Och jag vet att jag nämnt detta säkert tio gånger förut, om det ens räcker. Men har man haft en blogg som i år är inne på sitt 10 år(!) så blir det per automatik en och annan upprepning ibland det får ni stå ut med 😉

Men i vilket fall tycker jag om att komma hem till ett uppröjt och rent hem. Att börjar tänka på att ta tag i städning när man kommer hem igen, är det sista jag vill göra! Så nu är vi alltså redo för en avkopplande semestervecka på Gotland!

.

.

025

.

Knäppte dessa bilder igår kväll uppe i allrummet. Kvällssolen fullkomligt flödade in i rummet och blombuketten med blommor från vägdiket som samsas med våra egna doftpioner = M A G I !

Nu kör vi söndag, och det sista ska packas, och fixas inför morgondagens avresa mot Fårö!  Vi hörs raringar.

Kramar Anna

.

.

.

.

 1. Hej! Jag ville bara säga hur mycket jag uppskattar din blogg. Jag har följt dig ett tag och fått huuur mycket inspiration till hur jag vill inreda min lägenhet. Man byter ju alltid efter ett tag, såklart, och då är det så himla bra att jag kan komma in och läsa dig blogg för att få ännu mer inspiration! Så tusen tack för det <3

  Jag ville även säga att jag äntligen har startat upp en alldeles egen hemsida med målningar jag gjort. Det skulle betyda oerhört mycket för mig ifall du ville kika in där och se om det kanske finns något du gillar? 🙂 Senaste dagarna har jag gjort lite egna tryck som man kan köpa som prints, jag blev supernöjd med dom!

  Hur som haver, tack för att du tog dig tiden att läsa det här!

  Tusen kramar,
  Alex Hannu, http://www.alexhannudesign.tictail.com

 2. Åh, jag är precis likadan. I lördags kom vi hem från en härlig vecka på Mallorca. Innan vi åkte hade jag stödat och tvättat och bytt sängkläder. Så skönt att komma hem till ett rent hus. Bara att öppna upp och vädra lite och sen ta tag i all tvätt vi hade med oss hem . Hoppas att ni får en härlig vecka på Gotland och får njuta av mycket sol, bad och mysigt familjehäng!
  Kram

 3. Minna skriver:

  Ett tips är att rensa bort bladen nere på stjälkarna (bara behålla dom högst upp) så det inte blir så ”slajmigt” i vasen! 😉

 4. Så himla fint hos er Måste också städa innan vi åker bort. Så himla skönt att komma hem till ordning och reda

 5. Åsa skriver:

  Kom hem från Gotland häromdagen. Första gången vi var där, fantastiskt! Fårö speciellt. Kram och ha det härligt. Mvh Åsa i Norrköping

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..