En solig dag på Kneippbyn

En solig dag på Kneippbyn

Tänk att dessa två lintottar är mina ♥

Högt upp i luften!

När det ingen kö är, får man sitta kvar och åka en gång till, och en gång till, och en gång till.. Fick muta dom med glass till sist för att vi skulle kunna gå vidare i parken och inte bara hänga här 😉

Julie och Pappa väntar på att karusellen ska släppas på!

Även syskonen hängde med på åkturen.

Glass i stora lass blev det!

Medan jag, Maximilian och Celine åkte berg- & dalbanan som skymtar här i bakgrunden, fick Julie roa sig här en stund..

Tillsammans med pappan ♥

.

.

.Godmorgon,

Sista dagen på Gotlandsresan hängde vi på Kneippbyn hela familjen. Hann aldrig med att visa bilder därifrån innan vi skulle åka hem, så det får bli idag istället. Det var inte första gången vi var på Kneippbyn, utan tror det var tredje gången om jag inte minns fel, men lika uppskattat varje gång!

Gillar att när man väl betalat inträdet till parken som kan tyckas en aning saftigt per person vid första anblicken, så ingår alla åkattraktioner och liknande väl där inne. Och lyckas man pricka in som vi gjorde, både strålande solsken och att inte hela världen är där samtidigt, utan ganska tunt med folk så att man kan åka karusellerna om och om igen utan att behöva köa, så är det kanon. Då får man valuta för pengarna 🙂

.

Dags för en halvtimma med Pippi-Teater utomhus!

Celine väntar spänt!

Och så kom hon då äntligen den där Pippi Långstrump och dom knasiga poliserna Kling och Klang 🙂

Julie var mycket inne i teatern, första gången hon sett något liknande och hon satt som ett ljus och följde spänt med i handlingen!

Lyckan när man efter teatern kunde gå in i Pippis hus!

Alldeles uppspelt som ni ser 😉

.

Ja som ni ser på bilderna så såg vi bland annat på Pippi-Teater, vi var inne i Pippis hus, det åktes karuseller och det åts glass i stora lass. Barnen tycker det är toppen, och dom tyckte vi skulle gått in dagen efter också.

Så ska ni till Gotland i sommar, och har barn med er så är det ett bra tips att ta en dag och hänga i Kneipbyns äventyrspark. Finns även ett vattenland bredvid, som ser himla skoj ut, men det var inte aktuellt för oss, känns som alla barnen måste kunna simma för att hänga där. Men i framtiden så kanske vi testar på det också!

Ha en toppen-torsdag, på återseende!

Kramar Anna

.