En välbehövlig paus!

En välbehövlig paus!

.

Tjingeling,

Tog mig några välbehövliga dagar ”offline” från allt vad blogg, Instagram och annat socialt på internet heter. Vansinnigt skönt att inte vara uppkopplad, och ”synlig” hela tiden om jag ska vara ärlig. Istället har jag ägnat mig helhjärtat åt att vara tillsammans med familjen, vänner och ibland även små stunder helt för mig själv med en bok i handen i en solstol. Riktigt avkopplande, och så som sommaren ska vara stundtals, utan en massa måsten.

Nu sjunger dock den gemensamma ledigheten på sista versen för till veckan som kommer ska Jens tillbaka till jobbet igen. Jag och barnen ”surfar” vidare med ledigheten ett tag till, men lite trist är det allt att pappan i familjen inte kommer vara hemma på dagarna. Men vi är glada att han kunde ha lite semester överhuvudtaget eftersom han ju började ett nytt jobb i våras, och då har man ju inte så mycket inarbetad semester att ta ut 🙂

.

.

Nåja, nu vet ni att jag lever och att vi alla har det bra, om någon kanske funderat över det 🙂 Ha en jättefin söndag, och på återseende!

Kramar Anna

.