Saker att se framemot

Saker att se framemot

.

.

Hej bloggen,Allt liten lyx att en vanlig tisdag kunna dra på en tidig tjejkväll som jag gjorde igår och lämna mannen hemma med barnen. God plockmat och bland annat planering inför resan till Madrid som jag, Therese, Malin och en tjej till ska åka iväg på i slutet av september.

Ska bli jättetrevlig, ser verkligen framemot resan och att för första gången få besöka den spanska huvudstaden och dricka spanska viner, äta tapas och bara vara.

Jag tycker att man ska leva i nuet och ta tillvara på dagarna här och nu, men det är inte fel att ha saker att se framemot ibland heller 🙂

.

.

Inte ofta jag har utsläppt hår som jag hade igår. Jag är bekväm och sätter i nio fall av tio upp håret i en tofs/knut bara, färdig på två röda! Men kan bli lite trött på mig själv mellan varven att jag inte gör det där lilla extra med håret, när jag nu har fått ett hår – haha!

Nu ska vi dra till lekparken en sväng, understimulerade ungar va det nämligen här. Termometern visar på 24 grader, trots mulet så vi fryser nog inte! Ha en fortsatt fin onsdag, så hörs vi!

Kramar Anna