BETALT ANNONSSAMARBETE MED Bonniers Bokklubbar

Personal Book Shopper

,

Personal Book Shopper, en av medlemsförmånerna hos Bonniers Bokklubb. Personlig rådgivning, som i klädbutikerna, eller som i personlig tränare på gymmet 🙂 Jag bokade in ett samtal och det var så mycket mer givande än jag hade vågat hoppas på. Trevligt, personligt och framförallt intressant att få prata kring och om böcker med en person som var så insatt och påläst. Och det bästa var att jag kunde sitta hemma i lugn och ro, i soffan med en kopp kaffe i ena handen och telefonen i den andra och prata när det just passade mig.

Det går till så att man bokar in ett 30 minuters samtal. Efter ett antal bakgrundsfrågor får man expertrådgivning och tips på aktuella nyheter, samt tips på äldre pärlor som man kanske har missat. Jag ville också få lite tips på andra typer av böcker än dom typerna jag ofta annars snöar in på (deckare/kriminalromaner för min del) och det fick jag hjälp med det också. Vad man önskar prata om för typ av böcker väljer man alltså helt själv det är det som är så himla fiffigt 🙂

.

.

Så om du likt mig älskar böcker, tycker jag du ska läsa mer om Bonniers Bokklubbar och deras medlemsförmåner på deras hemsida.

Ha en riktigt fin dag allesammans, och på återseende!

Kram på er