Födelsedagar!

Födelsedagar!

Tjingeling!

Idag firar vi Caesar och min pappa som båda fyller år. Barnen tycker det är lite lustigt att katten och morfar fyller på samma dag 🙂

Caesar som fyller 2 år, är innekatten som blev en utekatt, och det fungerar alldeles utmärkt. Nu är det inte så spännande att lämna vår tomt längre som det var i början (gräset är ju ofta inte grönare på andra sidan) så han håller han sig runt här i trädgården när han är ute. Och numera kan man alltså ha öppet dörren utan att han smiter ut, som sagt det är inte lika intressant att gå ut nu när man får. Så 8 av 10 gånger väljer han faktiskt att ligga inne och chilla istället för att gå ut.En riktigt snäll och social katt är det. Han springer aldrig och gömmer sig om det kommer folk, utan då ska han fram och hälsa. Om han själv får välja så är det mig han väljer att krypa upp till. Särskilt när jag lagt mig om kvällen, då kommer han ofta och jamar som han vill prata, och så lägger han sig tätt bredvid mitt huvud för att gosa.

Men gosa ska man helst göra på hans villkor. Vill vi klappa när vi tycker det passar, då ligger han lite halvstelt och pliktskyldigt en stund som om han tänker att ”okej jag låter dom klappa lite då” innan han vänder rumpan till och går sin väg – haha!

.

Att försöka få ett kort på katten när han tittar i kameran så här på födelsedagen visade sig omöjligt.

Han gör inget som han själv inte vill denna lilla herre.

Nu kör vi lite torsdag allesammans!

På återseende

Kram

.