Back to business

Back to business

Dag att inta kontoret igen, sommarlovet är slut! 

.

Godmorgon,

Då var det dags att starta upp hösten på riktigt igen efter en skön sommar. Bye bye semester och sommarlov 2017, och välkommen tillbaka rutiner!Nu ska det bli ”ordning” på saker och ting igen. Allt från fasta mattider, och bara sötsaker på lördagarna, till tiderna när vi lägger oss om kvällarna.

Lite som det ska vara på sommaren tycker jag, man kan väl få lägga sig senare om man vill, man ska få äta glass när man känner för det, man lever ju vad vi vet bara en gång. Men gäller ju bara att nu återgå till det normala levernet igen. Annars är risken överhängande att jag tyvärr kvalar in som julgris lagom till julafton om 4 månader och det känner jag inte alls för 😉

.

Den som är mest spänd denna morgon, skulle jag säga är Maximilian. Dags för skolstart i 1:an på lågstadiet. Ryggsäcken är packad med frukt och extra kläder, och nu börjar skollivet på riktigt. Min stora älskade pojke!

Själv ska jag inta mitt egna lilla kontor igen, inte suttit här sedan barnen gick på sommarlov, och senare idag ska jag iväg på en styling av ett helt nybyggt hus. Då det blir en himla massa bärande för min del denna måndag. Bara att ta i, bådar ju att få arbeta med kroppen en vända, så jag slipper ett äpple i munnen på jul!

Vi hörs såklart snart igen!

Kramar Anna

.