Senaste jobbprojektet!

Senaste jobbprojektet!

Bjuder här på några mobilbilder tagna i all hast igår på ett objekt jag inrett och stylat färdigt utanför Enköping.

Alla möbler, och prylar är alltså mina och huset stor helt tomt innan jag kom in i bilden.

En liten soft ”hörna” framför kaminen (som inte kom med på denna bild)

Om någon funderar över varför inga tavlor sitter på väggen så beror det på att jag och säljaren kom överens om att inga hål skulle göras i dom alldeles nya väggarna!

Spana in den vackra utsikten över Mälaren man har från köksbordet!

Välkommen in, detta man ser först när man kommer in.

.

Hej bloggen,Igår blev mitt senaste jobbprojekt för Mäklarringen färdigt. Ett nybygge som nu är fyllt med diverse möbler och prylar. Fotografen var ute vid objektet även han igår och fotade för mäklarannonsen, och nu ska huset vid Mälaren med egen båtplats säljas. Alltid skönt när man kan bocka av jobben för även om det är kul många gånger så är det allt lite nervigt innan.

Tror det är en hel del som ”drömmer” om att få hålla på med sånt här, men det är inte bara kul, utan ett fruktansvärt slit med en massa fraktning och bärande. I alla fall när man som jag är helt ensam. Visst man lär sig med tiden vad man kan använda och inte. Tunga möbler går bort (ibland hjälper maken mig om jag ändå mot förmodan måste ha något riktigt tungt som köksbordet här, hade jag aldrig klarat att jobba med på egenhand) och man får ”fuska” helt enkelt.

När grunden ser ut så här; ett nybygge med snygga golv, neutrala val då är det ju heller inte så svårt egentligen att få till det fint. Men så här ser förutsättningarna inte alltid ut. Ibland kommer man ut till lägenheter, hus och liknande där inget är gjort på kanske 30 år, och att försöka få till det inför en försäljning utan att renovera, det är ibland nästan på gränsen ångest fyllt. Hänt att jag kommit in och känt att jag vill börja gråta för jag tänker, hur i hela världen ska jag få till detta överhuvudtaget? Men det blir ofta bra i slutändan, men man måste ju ha realistiska förväntningar 🙂

.

Brickbord är en bra ”möbel”, lätta att frakta och plocka upp och ner!

.

Så dom som tror att det bara är att ta in några tassels (haha tänker så på Maria Montazami 😉 en blombukett, och puffa en och annan kudde kan jag meddela att så ser inte verkligheten ut överhuvudtaget i alla fall inte i dessa krokar. Men jag gillar det ändå, det är fritt, kreativt och jag styr ju över mina egna dagar vilket är värt mer än något annat!

Ha en mysig kväll så hörs vi såklart snart igen här på bloggen!

Kram, Anna