Allt börjar falla på plats!

Allt börjar falla på plats!

.

.

Hej bloggen,

Idag kom hösten med besked, så här sista augusti och allt :/ Fullkomligt ösregn, och här är det tända lampor och värmeljus som gäller sedan tidigt i morse. Jag skulle egentligen tömt en lägenhet möbler denna förmiddag var tanken, men fick skjuta på det. Det funkar inte optimalt i regn att bära grejer, och klafsa runt i vattenpölar som man kanske inte ser bakom flyttkartonger och annat man kånkar på. Hoppas på uppehåll imorgonbitti och förmiddag så hinner jag fixa det innan jag och barnen tar helg efter lunch imorgon ♥

Nu är både matta och soffbord till nya ”vuxen” tv-hörnan på plats. Och ibland känner man vid första sekund att nyanser, stil och storlekar bara är så rätt. Och så var det med både soffor, matta och bord här inne. Jag är sååå nöjd. Mattan och bordet bryter av mot dom ljusa sofforna. Stirra er inte blinda på tavlorna på väggen och hur dom sitter, och ser ut, för dom hänger bara där provisoriskt 😉

.

.Dom vita Sofforna kommer alltså från Sleepo, och båda är 2-sits modellen. Älskar dom, nätta, smidiga och sköna!

Mattan i mörkt grått (2×3 meter) från Ellos, (skitsnygg är den) och det blev alltså inte den andra mattan jag beställde först. Det blev retur, då den drog för mycket åt blågrönt. Snygg va den, men färgen var inte vad jag var ute efter till detta rum.

Soffbordet är från Ilva (80×80 cm) med toppskiva i rökfärgat glas, svart marmorskiva under, och stommen är i svartlackerad metall. Också det nätt, och ”tunt” precis vilket jag var ute efter.

Som sagt är sååååå himla nöjd med allt!

.

.

Nu ska jag bara hitta ett gäng prydnadskuddar att mysa till sofforna med lite extra, plus att vi såklart måste ha en tv i tv-rummet 🙂 Nu är det lunchdags. Stekt kycklingfilé, babyspenat, tomater och avokado får det bli. en snabb typ av sallad, nyttigt och väldigt gott!

Kram på er!!